Drift- och trafikledare Göteborg

Drift- och trafikledare Göteborg

Nu söker vi en drift- och trafikledare till Hisingen Göteborg. Vi söker en flexibel, social och öppen person som tycker om ett varierat arbete i en spännande och utvecklande miljö. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som drift och trafikledare arbetar du för att den aktuella trafikdagen genomförs på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du kommer vara ett stort stöd och hjälpa förarna ute i trafiken. Du ska ha förmågan att lösa akuta händelser som sker i vårt trafikområde med resenärsfokus och kostnadseffektiva lösningar. Du ansvarar också för att tillsätta vakanta tjänster, ta emot sjuk- och friskskrivningar, hantera akuta personalfrågor samt registrera arbets- och frånvarotid. Arbetet innebär att till stora delar arbeta under tidspress samtidigt som du hanterar kontakten med ett stort antal människor.

Det här behöver du ha
  • Mycket goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift
  • God erfarenhet av verksamheten eller branschen
  • D-körkort
Meriterande kvalifikationer
  • Erfarenhet av drift- och trafikledning
  • Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete
  • Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus
Vi söker dig som har förmåga att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ, du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du behöver ha goda ledaregenskaper för att kunna hantera många olika människor. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del av företagets verksamhet i en större helhet.

Det här får du från oss

Vi erbjuder dig att jobba i en utvecklings- och affärsorienterad bransch. Vi bedriver trafik över stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Göteborg, Borås, Uppland och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi ständigt behöver förbättras för att växa.

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, tjänsten innebär många spännande utmaningar och här hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och utveckling. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och främjar mångfald. Vi vill även underlätta för dig att utföra hälsofrämjande aktiviteter och erbjuder därför friskvårdsbidrag!

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.

Så här ansöker du

Vi använder oss av online-tester i urvalsprocessen för att säkerställa kognitiva förmågor och personlighetsmässiga kompetenser.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Keolis rekryteringsteam i Trafikområde Syd

Mail: gbg@keolis.se

Telefon: 031-671999 (telefontid helgfria vardagar mellan 15-17)

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så var snabb med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Swerre
Telefon 031-671999
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (1 dag kvar)