Drift och trafikledare Göteborg

Drift och trafikledare Göteborg

Keolis söker nu en drift- och trafikledare till Keolis bussdepå på Hisingen i Göteborg. Tycker du om att befinna dig där allt händer och hitta lösningar i farten? Tycker du om att leverera service? Då ska du söka till rollen som trafik- och driftledare på Hisingen.

Vill du arbeta i en framtidsbransch, vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för miljön och kollektivtrafiken. Keolis erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag där vår omtänksamhet och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.

Om tjänsten

Keolis trafikledning ansvarar för att trafikleda hela Keolis bussflotta i Göteborgsområdet. Trafikledningens verksamhet pågår dygnet runt, alltid redo att stödja och ta hand om våra resenärsnära medarbetare samt förebygga och lindra störningar i Göteborgstrafiken. Som trafikledare servar du förare och resenärer som finns ute i trafiksystemet. Du ansvarar för att trafiken går enligt plan. Till din hjälp har du datoriserade övervakningssystem, kommunikationsradio och telefon. Vid avvikelser i trafiken beslutar du om vilka åtgärder som ska vidtas och rapporterar de avvikelser som uppstår. Arbetet innebär tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna parter såsom drift, servicehall och verkstad. Arbetet innebär även att till stora delar arbeta under tidspress samtidigt som du hanterar kontakten med ett stort antal människor. Tjänsten är förlagd i två skift med helgtjänstgöring men inte nattarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Mycket goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal såväl som skrift
  • God erfarenhet av verksamheten eller branschen
Det här behöver du ha
  • Erfarenhet av drift- och trafikledning
  • Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete
  • Erfarenhet av och kunskap om programmet Hastus
  • D-körkort
Vi söker dig som har förmåga att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Som person är du flexibel och kan ta egna initiativ, du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du behöver ha goda ledaregenskaper för att kunna hantera många olika människor. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del av företagets verksamhet i en större helhet.

Det här får du från oss

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Hisingens depå omges av fina grönområden för lunchpromenader och även närhet till gym och en golfbana

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.

Så här ansöker du

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så var snabb med din ansökan.

Vi använder oss av online-tester i urvalsprocessen för att säkerställa kognitiva förmågor och personlighetsmässiga kompetenser.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Fredrik Jönsson, driftchef på tfn: 031-671805

Marie Budd, facklig representant Unionen på tfn: 031-671954
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)