Servicetekniker till Dräger, Göteborg

Servicetekniker till Dräger, Göteborg

Servicetekniker
Göteborg


Dräger erbjuder dig en fri och varierande tjänst som servicetekniker, du arbetar på fältet med våra kunder för att utföra service och underhåll på stationära system för gasdetektering.
Dräger är ett väl etablerat företag som kännetecknas av produkter med hög kvalité. Som resande servicetekniker hos oss får du utbildning och certifiering i de produkter du kommer arbeta med, baserat på den allra senaste tekniken. Du får även möjligheten att vidareutvecklas inom nya områden och produkter. Vi ger stort utrymme för innovativa ideér och frihet under ansvar. Vår verkstad och kontor finns i Partille, men det finns även möjlighet att utgå ifrån hemmet. Våra lokaler är nyrenoverade och har en härligt välkomnande atmosfär med gott samarbete och utbyte av erfarenheter mellan funktionera och i den nordiska organisationen. ArbetsuppgifterRollen som Servicetekniker är flexibel, du kommer kunna planera och strukturera dina resor och egen tid i väldigt stor utsträckning. Fokus kommer att vara service, driftsättning, underhåll och inspektion av stationära system för gasdetektering ute hos våra kunder.
 • Daglig kontakt med kunder för att ge support och felavhjälpning
 • Felsökning och kalibrering av systemen ute hos kund
 • Akuta driftstopp inom ditt ansvarsområde
 • Ta fram åtgärdsförslag för att minimera akuta insatser
 • Konsultativa uppdrag där man assisterar kunder med rekommendationer för service och reservdelar
 • Administrativa uppgifter som görs i vårt CRM-system
Din ProfilVan att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Som person är du positiv och har en hög servicekänsla för att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. Du trivs med att resa och träffa nya kunder.
 • Eftergymnasial utbildning inom teknik, el, automation eller likvärdig erfarenhet
 • Några års erfarenhet som resande servicetekniker
 • Förmåga att planera, prioritera och organisera arbetet
 • Meriterande med kunskap om branschen och närliggande industrier, såsom processindustrin inom automation, instrumentering och säkerhet
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

AnsökanUrval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

Om DrägerDräger är ett världsledande familjeföretag inom säkerhetstekniska produkter, med huvudkontor i Lübeck. Sedan 1889 har Drägers produkter skyddat och räddat liv inom sjukvården, industrin, räddningstjänsten, försvaret och ordningsmakten. Dräger är ett stabilt företag som med hjälp av sitt varumärke och organisation gjort avtryck genom historiens gång. Dräger finns representerade i mer än 50 länder med ca 15 000 anställda och produkterna finns i över 190 länder. I Norden är man ca 180 st anställda med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Om Dräger
Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicinteknik och säkerhetsteknik. Man utvecklar avancerad utrustning och lösningar som används över hela världen. Var man än använder Drägers produkter, handlar det om att skydda och rädda liv. Produkterna används inom industrin, processindustrin, gruvindustrin, sjukvården, räddningstjänsten och för brandsäkerhet.

Sökord: servicetekniker, säkerhet, processindustri, gasdetektering, gasmätare, fälttekniker, underhåll, inspektion, driftsättning, idrifttagning, automation, instrumentering, kalibrering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.