Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare
Trådlös gasmätning för industrin
Göteborg

Dräger erbjuder en fri och varierande tjänst inom ett väl etablerat företag som kännetecknas av produkter med hög kvalité. Vi är först med att kunna erbjuda marknaden trådlös gasmätning inom industrin. Vi söker dig som vill ansvarar för ett nytt affärsområde och introducera framtidens teknik-Trådlös Gasmätning. Vi riktar oss främst mot processindustrin i Sverige och offshore i Norge. Du kommer att utgå från vårt kontor i Partille och rapporterar till vår försäljningschef.

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla affärsområdet för trådlös gasmätning och introducera en ny produkt på marknaden. Din uppgift blir att driva upp marknade för att skapa ett förtroende och kunna påvisa fördelarna med trådlös gasmätning.
  • Du äger projekten från första besöket till leverans och följer upp mot eftermarknad
  • Ta fram offerter och affärsförslag till kunderna
  • Identifiera och kontakta beslutsfattare
  • Delta på mässor och utställningar
Din Profil
För att lyckas i rollen är du driven, initiativskapande och har förmågan att bryta ny mark inom ett affärområde. Du har ett utvecklat affärmannaskap och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är van att vara ute hos kunder för att bygga relationer och van att kommunicera med företagsledning.
  • Civil- eller högskoleingenjör
  • Industriell bakgrund med god teknisk förståelse
  • Arbetar disciplinerat och resultatinriktat
  • Meriterande med förståelse för automation och instrumentering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God förståelse för norska
Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ och ansvarstagande.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om Dräger
Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicinteknik och säkerhetsteknik. Man utvecklar avancerad utrustning och lösningar som används över hela världen. Var man än använder Drägers produkter, handlar det om att skydda och rädda liv. Produkterna används inom industrin, processindustrin, gruvindustrin, sjukvården, räddningstjänsten och för brandsäkerhet.

Sökord: gasmätning, BDM, industri, processindustri, affärsutveckling, teknisk säljare, försäljningsingenjör, trådlös gasmätning, automation, instrumentering, processansläggningar, kontrollsystem, affärsmannaskap, affärområde, business development, offshore
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.