Finance Accounting Manager till Dormakaba

Finance Accounting Manager till Dormakaba

Vi söker nu en Redovisningschef till Dormakaba med stort driv, som har ett intresse för redovisning och som trivs med att jobba både operativt och strategiskt. Vi tror du är en person som brinner för att leda andra och som värdesätter ett bra teamwork samt ett gott företagsklimat. I rollen som Redovisningschef kommer du ha ett övergripande helhetsansvar för redovisningsfunktionen samt för bokslutsprocessen. Kontoret är beläget i Högsbo, och du rapporterar till Finance Director.

Vem är du?

Du kanske har erfarenhet som Revisor, Redovisningsansvarig eller Financial Controller och har en vana att arbeta i en internationell företagsmiljö. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och nytänkande. Vi söker dig som har en akademisk examen och minst 7 års erfarenhet från arbete med redovisning i någon form.
Som person är du driven och känner dig bekväm med ett högt tempo. Vidare är du prestigelös, ansvarstagande, lösningsorienterad med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, engagerad och har en stark analytisk förmåga. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor. Vi tror du gillar att utveckla och leda andra. Du gillar att arbeta strategiskt och operativt med diverse förbättringsprojekt samt processutveckling inom redovisningsavdelningen. I rollen innefattas personalansvar för tio personer där du leder teamet och stöttar medarbetarna och bidrar till deras utveckling. För att trivas på Dormakaba gillar du att arbeta i en miljö med internationellt inslag. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Du kan se helheten och har samtidigt en känsla för detaljer.

Organisation:

Dormakaba är det andra största företaget på den globala marknaden för passer- och säkerhetslösningar. Företaget erbjuder all försörjning för säkert tillträde till byggnader och rum från en enda leverantör. I koncernen finns idag 16 000 medarbetare och vi har samarbetspartners i över 130 länder. Dormakabas nordiska huvudkontor ligger i Göteborg. Läs gärna mer på www.dormakaba.se

Hur gör jag nu?

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Dormakaba med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Antonsson 0709 - 318769 eller Linda Målberg 0733 - 807788.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 19 mars (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!