Business Controller till Dormakaba

Business Controller till Dormakaba

Vi söker en affärsinriktad och förändringsbenägen Business Controller som skall vara med och effektivisera regionen och samtidigt kunna vara delaktig och se över affärsverksamheten. Du ingår i bolagets Sverigeledningsgrupp och rapporterar till VP Sweden/Finland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Business controller kommer din huvudinriktning vara analys, planering och rapportering. Du kommer att följa upp, bevaka och analysera intäkter, kostnader och resultat. I din vardag förväntas du dessutom snabbt kunna leverera olika former av ekonomiska beslutsunderlag. En viktig uppgift i ditt arbete kommer att vara att förbättra företagets effektivitet genom att arbeta med ständig utveckling och förbättring av processer, rutiner och arbetssätt, du kommer att ha stora möjligheter till att vara med och påverka.

Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Som Business Controller kommer du agera som ett affärsmässigt bollplank till VP Swe/Fin och övriga ledande medarbetare samtidigt som du är en engagerad lagspelare.

Du ska kunna hantera dagligt och operativt ekonomiarbete i kombination med att kunna växla perspektiv och lyfta den strategiska blicken.

Din profil:

Du är en driven och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du ligger steget före och kan analysera och utvärdera affären. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och har en vilja att driva team framåt i en föränderlig miljö. Vi ser att du är kommunikativ, har bra affärssinne, är logisk och du har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Du är bra på att kommunicera siffror och få dina medarbetare att förstås dess innebörd.

Som person är du prestigelös och du vill arbeta nära affär och verksamhet. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända!

Organisation:

Dormakaba är ett av de tre största företagen på den globala marknaden för passer- och säkerhetslösningar. Företaget erbjuder all försörjning för säkert tillträde till byggnader och rum från en enda leverantör. I koncernen finns idag 16 000 medarbetare och vi har samarbetspartners i över 130 länder. Dormakabas nordiska huvudkontor ligger i Göteborg.

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Dormakaba med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 27 feb (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!