IT-Tekniker till Donsö Data AB

IT-Tekniker till Donsö Data AB

DonsöData arbetar med IT-lösningar anpassade för rederinäringen både till land och till sjöss.

Genom ett brett nätverk kan vi erbjuda allt från hosting och service på befintliga system till att leverera anpassade paket som tar ett helhetsgrepp på ett rederis IT-miljö.

Arbetsuppgifter

Som tekniker på DonsöData kommer du att arbeta med support, service, installation och drift för personal ombord på fartyg och kontor via mail, telefon på plats hos kund. Med tjänsten kan resor förekomma, huvudsakligen inom Norden men även övriga Europa.

Vem är du

Vi söker dig som är teknikintresserad, driven och analytisk problemlösare. Du är lösningsorienterad, självgående och trivs med ansvar. Du har erfarenhet av Mirosoft Server, virtualisering och nätverk.
Du har studerat IT ubildning på gymnasium, Universitet eller har motsvarande kunskaper från arbetslivet.

Flexibilitet och teamkänsla är två huvudegenskaper vi söker. Du kommunicerar väl på både Svenska och Engelska i både tal och skrift. Du innehar minst B-körkort

Vad du får

Du får en tjänst inom IT med varierande arbetsuppgifter mot en spännande branch med många utmaningar och stor möjlighet till att påverka ditt arbete.

Vi sitter i trevliga och rymliga lokaler i Fiskebäck, västra Göteborg.

Tillträde

Intervjuer sker löpande och tjänsen kan komma att tillsättas omgående enligt överenskommelse.Ansök nu genom att skicka din ansökan till application@donsodata.se

Annonssäljare och rekryterare undanbedes
Mer info
Kontaktperson Jonas Carlgren
Telefon +46701001530
Email Mejla Jonas Carlgren
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (33 dagar kvar)