Dominos Pizza söker Regionschefer till Göteborg!

Dominos Pizza söker Regionschefer till Göteborg!

Dominos Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk, varm pizza!
Vi levererar miljontals pizzor världen över - varje vecka.


Nu öppnar Dominos Pizza upp portarna i Sverige. Vill du vara med på vår resa?Under slutet av 2018 början av 2019 öppnar Dominos Pizza upp två nya butiker i Göteborg. Vi söker nu drivna ledare som vill axla rollen som Area Manager och ha ansvar för ett flertal butiker på sikt.

Hos oss har du som ledare chansen att förverkliga dina drömmar. Har du drivet, viljan och egenskaperna har vi all anledning att stötta dig och din utveckling hos oss. Vi vill uppmuntra våra ledare till att på sikt driva sin egen restaurang som franchisetagare och senare kanske också flera enheter i regionen. Om du lyckas, lyckas vi!

Om du gillar att driva restaurang och är en ruggigt duktig ledare som har kapacitet och motivation nog för att driva och utveckla flera butiker så bör du se hit!

Som Area Manager hos Dominos Pizza har du ansvar för att dina butiker i din region levererar på topp!

Vi tror att du är en person som brinner för service och ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av båda delarna, helst från restaurangbranschen. Att vara Area Manager hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du är lika bekväm med att stå på golvet som att stötta och coacha andra chefer.

Som person är du flexibel, affärsmässig och handlingskraftig. Du är en ledare som förstår nyttan av att ta tillvara teamets samlade kompetens men vågar också fatta och stå för obekväma beslut.

Som ledare är du ansvarig för den dagliga driften i din restaurang. Med dina utpräglade ledaregenskaper och din positiva attityd är du ett föredöme och en inspiratör för dina medarbetare, varje dag! Genom och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att restaurangen är hel och ren, att maten är fräsch och att vi levererar utlovad kvalitet på utsatt tid till våra gäster.

Som Area Manager kommer du bl. a. att ansvara för:
  • Rekrytera ny personal
  • Kassa- och tidrapportering
  • Utveckla och coacha andra butikschefer
  • Utbildning och vidareutveckling av alla nyanställda
  • Rapportering till huvudkontor såsom försäljningsrapporter med mera
  • Beställningar av råvaror, kampanjmaterial med mera.
Placeringsort: Göteborg

Tjänst: Heltid tillsvidareanställning, provanställning tillämpas!

Tillsättning: Per omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Krav: minst 2-3 års erfarenhet av ledarroll inom restaurangbranschen och/eller handel.

Övrigt: Vi är anslutna till VISITA

Just nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg och blir Area Manager på Dominos Pizza!

Ansök idag!

Gillar du att vara en del av ett team och leda det med glädje? Då är det dig vi söker! Tveka inte att läsa mer om oss på www.dominos.se!

Vår rekryteringspartner Infinity HR ansvarar för denna rekrytering. Har du frågor gällande tjänsten eller urvalsprocessen kan du kontakta Stina Koskijev på 070 51 77 553 eller stina@infinityhr.se

OBS! KORT ANSÖKNINGSTID! REKRYTERINGSPROCESSEN ÄR LÖPANDE - SÅ ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG. HELLRE EN INTRESSEANMÄLAN MED KORT CV SÅ DU FÅR CHANSEN ATT BLI EN AV OSS!

Sökord: Store manager, Regionschef, Area Manager, butikschef, restaurangchef, ledare, pizza, hotell & restaurang, försäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Domino's Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza! Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Dominos uppdrag är att värdera, uppskatta, erkänna och tillgodogöra individens unika talanger och insatser. För att skapa en miljö där alla medarbetare, med sina unika egenskaper, kan uppnå sin högsta potential. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino's Pizza! Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans. På Domino's Pizza kommer våra medarbetare i första hand.

Sverige är nästa land på världskartan i vilket Domino´s kommer erbjuda fantastisk pizza direkt hem till dörren. Vi har haft en otroligt bra start med de restauranger som etablerats i Skåne och nu är det hög tid att fortsätta expansionen!