Dina arbetsuppgifter
Vi utför reparationer och installationer av våra produkter kylskåp, kylboxar, gasolspis/ugn, kameror och elektronikutrustning som oftast sitter i ett fordon såsom husvagn, husbil, lastbil eller båt.

Service- och fältserviceverksamheten omfattar reparationer, garantiärenden, installationer och teknisk support främst via telefon och e-mail och även en utbildningsverksamhet.

Du utgår ifrån vår serviceverkstad i Västra Frölunda där dina fyra kollegor finns tillsammans med säljkontor och lager. Ditt arbete utförs såväl på vår verkstad som ute hos kund i varierande grad.

Vem är du?
Du är utbildad elektriker, gärna med kylerfarenhet (ej ett krav), har social kompetens och trivs med ett varierande arbete. För att lyckas i denna roll är det en självklarhet för dig att alltid ge kunden bästa tänkbara service, du har lätt för att växla om och har en förmåga att fokusera på det som är viktigast.

Du är tekniskt intresserad, har lätt för att förklara, är utåtriktad och ordningsam. Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Du kan även hantera de vanligaste datorprogrammen och har körkort för personbil.

Din profil

Körkort

B

KRAV

Serviceelektriker, installation, 1-2 års erfarenhet

Eltekniker, 1-2 års erfarenhet

Servicetekniker, elektronik, 1-2 års erfarenhet
Mer info
Kontaktperson Malin Ståhl
Telefon +46317341100
Email Mejla Malin Ståhl
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DOMETIC SCANDINAVIA AB, med sitt huvudkontor i Göteborg, är ett helägt dotterbolag i börsnoterade Dometic Group AB med verksamhet i över 100 länder. Dometic levererar komfortprodukter som kylskåp, kylboxar, elektronikutrustning, AC-aggregat, fyllstationer, reservdelar och verkstadsutrustning till bilindustrin, husvagns och husbilsbyggare, båtvarv, verkstäder och tillbehörsbutiker. Vi är idag 50 medarbetare i det svenska säljbolaget och är lokaliserade i Västra Frölunda.

www.dometic.se