Account Manager - Diversey Göteborg

Account Manager - Diversey Göteborg

Som säljare på Diversey kommer du att ha en viktig roll i en av de ledande aktörerna inom kökshygien och lokalvård. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning och ambition blir att tillsammans med oss, bygga vidare på en stark och lönsam verksamhet. I rollen som säljare kommer ditt fokus vara att identifiera nya affärsmöjligheter, bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder samt ha ett nära samarbete med återförsäljare. För att lyckas i rollen som distriktsansvarig säljare kräver det att du har förmågan att planera och disponera din egen tid, för maximal prestation.

Arbetet kräver att du har en hög social kompetens med ett affärsdriv utöver det vanliga. Du räds inte för att tala inför större grupper och har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer, då produktutbildning och genomgångar inför större grupper tillhör en del av vardagen. Diversey är ett internationellt bolag och stor del av den interna kommunikationen sker på engelska, därför ser vi gärna att du har mycket goda engelska språk- och skrivkunskaper. Ditt säljdistrikt är Göteborg/Västergötland, så vi ser gärna att du bor inom distriktet.

Vi söker dig som
  • Älskar att göra affärer.
  • Är van att planera och hantera ett stort antal kunder.
  • Har ett par års säljerfarenhet, gärna från dagligvaruhandeln, fackhandeln eller bransch.
  • Är driven och resultatinriktad.
  • Har en god planerings- och organisationsförmåga.
Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Ett bolag med sunda värderingar.
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär.
  • En modern arbetsgivare med innovativa arbetsverktyg som; Ipad och praktiskt säljstödsprogram.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029 eller via mail: daniel.bjerndahl@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Diversey: En hållbar värld är grundförutsättningen för alla människors välbefinnande. Sealed Airs division Diversey erbjuder lösningar för förebyggande av infektioner, kökshygien, tvätt, lokalvård och konsulttjänster. Våra lösningar skyddar varumärken samt effektiviserar och förbättrar våra partners arbete inom sektorer som hälso- och sjukvård, livsmedelsservice, detaljhandel, hotell och lokalvård. Genom vår marknadsledande expertis kan vi kombinera produktsystem, utrustning, redskap och tjänster till innovativa lösningar som sänker vatten- och energianvändningen och ökar produktiviteten. Genom att leverera överlägsna resultat bidrar vi till att skapa lönsamma, hållbara företag för en renare och hälsosammare framtid.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 8 feb (22 dagar kvar)