Verkstadsadministratör/Servicerådgivare till Din Bil Göteborgs Skadeverkstad

Verkstadsadministratör/Servicerådgivare till Din Bil Göteborgs Skadeverkstad

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du samtidigt effektiv, noggrann samt uppskattar duktiga och trevliga kollegor? Då tror vi att du kommer trivas hos oss! Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb och chansen att representera några av världens starkaste varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande.

Tjänstebeskrivning

Rollen som verkstadsadministratör/servicerådgivare hos oss innefattar olika administrativa uppgifter såsom redigering, fakturering upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar, hantera försäkringsfrågor och andra vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har;
  • Förmågan att ge bästa möjliga service åt kunder.
  • Goda administrativa färdigheter
  • Goda datakunskaper. Erfarenhet av systemet Cabas är meriterande
  • Minst B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Har du dessutom fordonsteknisk bakgrund ser vi detta som positivt och du får gärna ha ett gediget intresse för bilar. Kunskaper i att redigera arbetsordrar och hantera försäkringsärenden är även det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som person brinner för att jobba med människor och service samt har en naturlig fallenhet för ordning och reda. Eftersom arbetsuppgifterna är många är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt. För att trivas i rollen bör du ha lätt för att ta kontakt med nya människor och tycka om en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 13 Februari. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Robin Westermark via mail: robin.westermark@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (23 dagar kvar)