Telefonist/Kundvärd till Din Bil Göteborg

Telefonist/Kundvärd till Din Bil Göteborg

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2000 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar och ytterligare utökningar är på gång. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas välbefinnande och hälsa.

Om tjänsten

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt gäng på Customer Care eftersom en av våra telefonister prövar sina vingar i en ny tjänst inom företaget. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig ca 1 år med väldigt god chans till förlängning. Vi är en stor organisation så finns det inte möjlighet att stanna kvar i rollen efter periodens slut finns det alla möjligheter för rätt person att gå vidare någon annan typ av tjänst.

Som Telefonist/Kundvärd hos oss kommer du jobba i ett litet tight gäng med människor som brinner för att ge service. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet, vi stöttar alltid varandra och hjälps åt där det behövs. Tillsammans med dina kollegor hanterar du hela region Göteborgs inkommande samtal och chatt. Du kommer även i viss utsträckning möta våra kunder i hallen. Du är oftast kundens första kontakt med oss som företag och blir otroligt viktig för hur vårt bemötande uppfattas.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom servicebranschen, gärna i en liknande tjänst. Du behöver inte älska bilar, men du behöver älska människor och mötet med dem. Eftersom huvuddelen av dina arbetsuppgifter innebär kommunikation med andra människor är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. Du har lätt för att navigera i olika system och har goda kunskaper i Office-paketet. B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som älskar service och gärna gör det lilla extra för att våra kunder ska få ett bemötande i världsklass. Du har lätt för att samarbeta och kommer med egna idéer på hur uppgifter eller tillvägagångsätt kan förbättras. Du bör känna dig bekväm med att vistas i en stundtals stressfylld miljö och ha många bollar i luften samtidigt. Du är grym på att prioritera!

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 22 April. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Emelie Larsson på emelie.larsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (12 dagar kvar)