Skadereparatör/ bilplåtslagare

Skadereparatör/ bilplåtslagare

Tjänstebeskrivning:
Dina arbetsuppgifter;

innefattar framför allt att reparera skador och byta ut delar för att återställa våra kunders bilar till sitt ursprungsskick.
Du följer Din Bils och märkets processer och arbetar för att ständigt hålla en hög kvalitet på arbetet samt i arbetsmiljön runt omkring dig och dina kollegor.
Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer och tillsammans har vi målet att göra våra kunder utomordentligt nöjda när de lämnar sin bil hos oss! Vår skadeverkstad
Vi är en flermärkes skadeverkstad så du kommer att få arbeta med samtliga märken som vi inom Din Bil i Göteborg är återförsäljare av.
För oss är det viktigt att vi arbetar tillsammans och att vi ständigt vill förbättra oss själva och verksamheten.

Ta chansen att få arbeta med några av världens starkaste varumärken och utvecklas tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

Fordonsteknisk utbildning
Erfarenhet av arbete som skadereparatör/bilplåtslagare.
Vana vid att arbeta med datorn som ett av dina verktyg.
Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.
B-körkort manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du har lätt för att skapa goda relationer till människorna runt omkring dig. Som person är du nyfiken och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress.

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. I Din Bil arbetar vi med varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche och vi har totalt ca 2400 medarbetare fördelat på drygt 60 anläggningar i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 400 medarbetare fördelat på 8 anläggningar.Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Hos oss är individuella utbildningsplaner en självklarhet och med rätt vilja och förutsättningar finns goda möjligheter till utveckling inom de olika tekniska områdena kopplat till våra bilar och ny teknik. Du får dessutom möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (35 dagar kvar)