Skaderäknare/Kundmottagare till Din Bil Göteborg

Skaderäknare/Kundmottagare till Din Bil Göteborg

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2000 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på flera anläggningar. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal
samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa och välmående.


Är du effektiv och noggrann person som uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I så fall tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss! Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb samt chansen att representera
några av världens starkaste varumärken.


Tjänstebeskrivning

Som Skaderäknare/Kundmottagare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge vägledning vid tekniska frågor. Du ser till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Besiktning av bilar fysiskt och digitalt via foto samt hantering av inlämning/utlämning av bil kommer att vara betydande delar av arbetet. Du kommer även ansvara för kontroll och hantering av reklamationer. Vidare arbetar du aktivt för att hålla nere väntetider, upprättar jobbkalkyler, svarar på offertförfrågningar, fakturerar samt hanterar försäkringsfrågor.

Tillsammans med teamledare och avdelningschef bidrar du till att vidareutveckla rutiner och processer för att optimera
verksamheten och därigenom säkerställa att verksamhetsmålen uppnås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och vi ser gärna att du har arbetet som skadereparatör, lackerare eller mekaniker tidigare. Eftersom reparationsinformationen är datoriserad är det viktigt att du har god datavana och vi vill även att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift samt innehar minst B-körkort. Kunskaper i Automaster, Elsa och Cabas är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Kreativitet och känsla för kvalitet är andra viktiga förutsättningar för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 7 Februari. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Westermark på: robin.westermark@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (19 dagar kvar)