Servicerådgivare till Volkswagen Aröd

Servicerådgivare till Volkswagen Aröd

Är du intresserad av att arbeta i ett ungt härligt team inom ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt en flexibel och serviceminded person med stort engagemang? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade förmåner, personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

I rollen som servicerådgivare hos oss kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen, samt ge stöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du blir en viktig del i att säkerställa kundnöjdheten hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att du arbetar aktivt för att hålla nere väntetider samt att upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har följande;
  • Erfarenhet av servicebranschen, gärna inom bilbranschen.
  • Goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift för att kunna kommunicera med våra kunder.
  • Innehar B-körkort.
Personliga egenskaper

Vi tror att du som person är lättlärd, samarbetsvillig och vågar ta initiativ. Du uppleves som en driven och energisk person som verkligen vill jobba inom bilbranschen. Att du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded samtidigt som du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb ser vi som en självklarhet. Det är viktigt att du är en person som trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö samt att du gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. För att trivas i rollen besitter du förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 20 januari. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer GBVW1911965 i rutan för "personligt brev"

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Carl-Johan Jarlevid via e-mail: carl-johan.jarlevid@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)