Servicerådgivare till Audi Göteborg

Servicerådgivare till Audi Göteborg

Audi Göteborg söker en Servicerådgivare

Om tjänsten
Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen under tiden deras bil är inne på verkstaden samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem.
Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor.

Dina Kvalifikationer
Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare alternativt kundmottagare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper samt att du kan kommunicera på såväl engelska som svenska.
Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande. B- körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded.
Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor samt kunder.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan via Ansök nu senast 2019-04-22. Är du redan anställd hos oss, vänligen uppge detta i din ansökan för lättare hantering.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robin Westermark på: robin.westermark@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)