Servicerådgivare Kvällsskift till Audi Göteborg

Servicerådgivare Kvällsskift till Audi Göteborg

Om tjänsten
Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor. Som servicerådgivare på vårt kvällsskift sköter du även administrativ hantering av våra interna bilar.

Dina Kvalifikationer
Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller att du har arbetat som servicerådgivare alternativt kundmottagare tidigare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas, Automaster, Elsa/AposPro samt Saga2 är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt, inser vikten av att vara noggrann samt att du är positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor samt nöjda kunder.

Observera att denna tjänst avser kvällsskift.

Rekrytering sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan via https://dinbil.easycruit.com/vacancy/2172085/163429?iso=se senast den 16 november.

Är du redan anställd hos oss vänligen uppge det i ansökan för lättare hantering.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta robin.westermark@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)