Receptionist till Skoda Göteborg

Receptionist till Skoda Göteborg

Vill du arbeta på norra Europas största Skodaanläggning? Vill du samtidigt vara med på en spännande och rolig resa med målet att lyfta Skodaaffären till en ny nivå? I så fall kan det var dig vi letar efter!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som receptionist fungerar du som företagets ansikte utåt mot våra kunder. Det är därför viktigt att du drivs av att leverera femstjärnig service till såväl de som besöker vår anläggning som de som kontaktar oss via telefon. Du kommer att ha helhetsansvaret för receptionsdisken samt administrativa uppgifter tex bistå servicemarknad med kassatjänst samt bidra till att bilhallen och kundmottagningen är representativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Dokumenterat flerårig erfarenhet av arbete med kundbemötande, gärna inom reception eller liknande.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
  • Innehar minst B-körkort.
Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte det viktigaste så länge du är villig att lära dig om området och gillar att utvecklas.

Personliga egenskaper

Du är en dynamisk person med hög servicekänsla som har en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du är viktig för oss som vårt ansikte utåt, vi ser därför att du har ett behagligt sätt samt en representativ inställning. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan:

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 17 December. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Om du redan är anställd av Din Bil, sök jobbet via "Internansökan" på vårt intranät.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer GBSK1911468.

Vid frågor kontakta ansvarig chef Martin Hellström via e-post: martin.hellstrom@skodagoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (10 dagar kvar)