Plåtslagare / Skadereparatör till Din Bil i Göteborg

Plåtslagare / Skadereparatör till Din Bil i Göteborg

Din Bil i Göteborg söker
Skadereparatör/ Plåtslagare

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och noggrann och uppskattar duktiga och trevliga kollegor? I sådana fall tror vi att du kommer att trivas hos oss! Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb samt chansen att representera några av världens starkaste varumärken.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet av arbete som bilplåtslagare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar av märkena Volkswagen, Audi, Seat och Skoda, men inget krav. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer. Har du erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas är det ett stort plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas samt lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan via Ansök nu-knappen senast den 31/3.
Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Vid frågor kontakta rekryterande chef Andreas Holtz på email: andreas.holtz@dinbil.se
Facklig representant IF Metall: Nisvet Turkanovic 031-7501528

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)