Personbilssäljare

Personbilssäljare

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya Volkswagen personbilar. För att lyckas i rollen kommer du att bearbeta både befintliga samt potentiellt nya privat- och företagskunder, dels genom möten i bilhallen men också via uppsökande proaktiv försäljning. Du kommer att ansvara för genomförandet av affärsprocessen med högsta kvalitet och i enlighet med Volkswagens standards. Vidare innefattar tjänsten bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Du ansvarar också för att hantera kundens eventuella inbytesbil på ett professionellt vis. Tillsammans med dina kollegor sköter du bilhallen, hanterar annonsering av bilar på nätet samt prisskyltar.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

Minst 3 års erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat.
Är van vid att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer.
Goda kunskaper i Office-paketet.
Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
B-Körkort
Erfarenhet från bilbranschen är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer och du är prestigelös samt tycker om att verka i team. Goda försäljningsresultat samt kundnöjdhet i världsklass är en självklar strävan för oss och vi tror att du delar den inställningen!

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 31 December.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Daniel Jörnliden via e-mail: daniel.jörnliden@dinbil.se

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. I Din Bil arbetar vi med varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche och vi har totalt ca 2400 medarbetare fördelat på drygt 60 anläggningar i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 400 medarbetare fördelat på 8 anläggningar.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (30 dagar kvar)