Personbilssäljare till Skoda Göteborg

Personbilssäljare till Skoda Göteborg

Är du en resultatorienterad person som tycker om att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu två stycken personbilssäljare, den ena tjänsten är förlagd på vår anläggning i Eklanda och den andra i Bäckebol. Rollen som personbilssäljare hos oss innebär i huvudsak försäljning av nya och begagnade bilar. Du kommer att ta emot kunder i bilhallen och aktivt hjälpa kunden i deras val av bil. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är administration av provkörningar, offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av inbyten och prissättning i samråd med säljledare. Tillsammans med dina kollegor sköter du bilhallen, hanterar annonsering av bilar på nätet samt prisskyltar. Du kommer också att vara delaktig i och leda olika säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;
  • Några års dokumenterad erfarenhet av ett serviceyrke alternativt försäljning. Har du erfarenhet av bilbranschen är detta meriterande.
  • Är van vid att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer.
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
  • Minst B-körkort
Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i ständig utveckling. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 9 Februari. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Pehr Ödman via e-mail: pehr.odman@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (21 dagar kvar)