Personbilsmekaniker till Skoda Göteborg

Personbilsmekaniker till Skoda Göteborg

Personbilsmekaniker till nya Skoda Göteborg

2019 slår vi upp portarna till norra Europas största Skodaanläggning och letar nu efter dig som vill vara med på en spännande och rolig resa med målet att lyfta Skodaaffären till en ny nivå!

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Skoda personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Du har minst B-körkort. Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Hos oss blir du en del i en organisation som präglas av Driv, Integritet och hållbarhet. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bra anställningsvillkor i en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att ansöka senast den 5 maj. Om du redan är anställd hos oss vänligen uppge detta för enklare hantering. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor kontakta ansvarig chef Martin Hellström via e-post: martin.hellstrom@skodagoteborg.se

Facklig representant IF-Metall: Nisvet Turkanovic 031-7501528

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Martin Hellström
Telefon 08-503 33 000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)