Personbilsförsäljare till Din Bil Göteborg

Personbilsförsäljare till Din Bil Göteborg

Personbilsförsäljare

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt driven, engagerad och har en stark känsla för affärer? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten
Rollen som personbilsförsäljare hos oss innebär försäljning av både nya och begagnade personbilar. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga samt potentiella privat- och företagskunder. Du kommer att ansvara för genomförandet av affärsprocessen med högsta kvalitet. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar samt att göra det lilla extra för att tillgodose kundens behov.

Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra produkter och tillval. Säljteamet hjälps gemensamt åt att sköta bilhallen samt att annonsera bilar på nätet.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieutbildning, har du utbildning inom försäljning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bilförsäljning och/eller försäljning inom annan bransch där du arbetat med relationsskapande försäljningsarbete. Det är också meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljning. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt i svenska och engelska, såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, positiv och har en stark känsla för affärer. Du har förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt dagliga arbete. Vidare har du ett högt eget driv och trivs i en roll med stundtals högt tempo. Vi ser att du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och på att skapa förtroende hos dina kunder. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Det är också viktigt i denna tjänst att du har god förmåga att arbeta och verka i team.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan
Känner du attdetta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 9 juni. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Nilsson på: lars.nilsson@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Lars Nilsson
Telefon 08-503 33 000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (17 dagar kvar)