Erfaren Mekaniker till Skoda i Göteborg

Erfaren Mekaniker till Skoda i Göteborg

2019 slog vi upp portarna till norra Europas största Skodaanläggning och vi behöver nu förstärka vår verkstad med ytterligare en erfaren mekaniker.

Om företaget
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Skoda personbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har följande;
  • 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.
  • Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och du känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m
  • God datavana, vilket vi värdesätter högt
  • B-körkort.
  • Tekniska kunskaper om Skoda samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande men inget krav.
Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Vi satsar på vår personal och anser att rätt medarbetare är A & O i vår framtida utveckling. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bra anställningsvillkor i en stöttande organisation.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande därför rekommenderar vi att du ansöker snarast möjligt.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 26 oktober.

Vid frågor kontakta ansvarig chef mats Lindblad via e-post: mats.lindblad@dinbil.se

För att se mer om Din Bil som arbetsgivare, klicka dig in på Life@DinBil: https://jobbahos.dinbil.se/life-at-dinbil

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (6 dagar kvar)