Din Bil GBG söker Mekaniker till skadeverkstan

Din Bil GBG söker Mekaniker till skadeverkstan

Dina uppgifter kommer främst att bestå av:

att utföra traditionella mekaniska jobb på skadade bilar som bärgas till oss. att utföra repararationer, demontering och montering av motorer och framvagnar. att utföra diagnos och kalibrering av bilarna.

Det är en självklarhet för dig att följa standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler.

Du som söker har:

Godkänd fordonsteknisk gymnasieutbildning.
Flera års erfarenhet av liknade jobb av mekaniskt arbete på personbilar.
Erfarenhet av arbete med våra koncernmärken är meriterande men inget krav.
Vana av att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
God datavana, meriterande om du har erfarenhet av datasystem såsom Odis och Elsa, men inget krav.
Behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer.
B-körkort.

Dina egenskaper

Du är driven, självgående och strukturerad. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd.

Din Bil eftersträvar en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan men senast 31 december.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mats Lindblad på e-mail: mats.lindblad@dinbil.se

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. I Din Bil arbetar vi med varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche och vi har totalt ca 2400 medarbetare fördelat på drygt 60 anläggningar i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 400 medarbetare fördelat på 8 anläggningar.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)