Diagnostekniker/Master technician till Volkswagen till Göteborg

Diagnostekniker/Master technician till Volkswagen till Göteborg

Volkswagen Aröd, Hisings Backa söker

Diagnostekniker/Master technician
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning
På Volkswagen Aröd är vår kvalitetspolicy att i alla lägen uppfylla våra kunders krav och förväntningar. Nu behöver vi utöka med ytterligare Transport/Personbilstekniker för att bibehålla och öka kundnöjdheten.

Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar, gärna med Volkswagen. Du bör även ha stor erfarenhet av både felsökning och servicearbeten. Innehar du titeln Master Technican är det mycket meriterade.
Du har minst B-körkort.
En förutsättning för arbetet är att du har datorvana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska väl i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.
Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Personliga egenskaper
Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.
Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökansenast 15 April. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Carl-Johan Jarlevid via telefonnummer 031-381 88 31 eller e-post: carl-johan.jarlevid@dinbil.se
Facklig representant IF Metall: Nisvet Turkanovic på nisvet.turkanovic@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Jarlevid
Telefon 031-381 88 31
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)