Billackerare till Volkswagen Göteborg

Billackerare till Volkswagen Göteborg

Billackerare
Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt en ansvarsfull och flexibel lagspelare? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten
Som billackerare hos oss kommer du att ingå i ett målinriktat team som gör allt för att tillgodose kundens behov. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av slipning, spackling, maskering, grund- och toplackering samt avsyning och efterjustering. I arbetet ingår även färganalys, färgblandning samt plastreparationer med limning och svetsning-

Dina Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en treårig gymnasieutbildning med inriktning mot billackering eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet från tidigare roll som billackerare. Har du dessutom erfarenhet från spotrepair är detta meriterande. Du bör behärska svenska och engelska, i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som har en god känsla för service och gillar att arbeta i ett stundtals högt tempo. Du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor samt att du har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Att du använder dig av ett effektivt och strukturerat arbetssätt ser vi som en självklarhet. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att växla mellan uppgifter och gillar att lära dig nya saker.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen med din ansökan senast 16 juni. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Westermark på: robin.westermark@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)