Audi Göteborg söker Parkeringsvärd

Audi Göteborg söker Parkeringsvärd

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt en strukturerad och ansvarstagande lagspelare? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder uppskattade förmåner i form av personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om tjänsten

I rollen som parkeringsvärd hos oss kommer du att ta hand om bilarna i vår lånebilspark med ansvar för tvätt, städ samt tankning med avsikt att hålla våra lånebilar i bästa skick. Du kommer också att parkera samt flytta bilar, såväl inom anläggningen som mellan våra anläggningar. Arbetstiderna varierar över ett rullande 2 veckors schema där du ena veckan arbetar mellan 07:00-16:00 och andra veckan 09:00-18:00.

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker tjänsten har minst B-körkort samt talar god svenska och engelska. Vi tror att du är en person som värdesätter ordning och reda samt är strukturerad, effektiv och ansvarsfull i ditt arbetssätt. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara en socialt utåtriktad person samt att du har god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan

Känner du attdetta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 31 OktoberÄr du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN" via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss, där du uppger referensnummer DBAU1910864 i rutan för "personligt brev"

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Jakob Baranto på: jakob.baranto@audigoteborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)