Skadereparatör/Bilplåtslagare

Skadereparatör/Bilplåtslagare

Vi har fullt upp och behöver stärka upp vår skadeverkstad med duktiga bilplåtslagare som vill vara en del av vårt kompetenta och erfarna team! Är det dig vi söker? Varmt välkommen att läsa vidare nedan och skicka din ansökan, redan idag!

Vårt erbjudande till dig:

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Hos oss är individuella utbildningsplaner en självklarhet och med rätt vilja och förutsättningar finns goda möjligheter till utveckling inom de olika tekniska områdena kopplat till våra bilar och ny teknik. Du får dessutom möjligheten att arbeta i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning:
Dina arbetsuppgifter innefattar framför allt att reparera skador och byta ut delar för att återställa våra kunders bilar till sitt ursprungsskick. Du följer Din Bils och märkets processer och arbetar för att ständigt hålla en hög kvalitet på arbetet samt i arbetsmiljön runt omkring dig och dina kollegor. För oss är det viktigt att vi arbetar tillsammans och att vi ständigt vill förbättra oss själva och verksamheten. Du kommer att ingå i ett team av flera duktiga skadereparatörer och tillsammans har vi målet att göra våra kunder utomordentligt nöjda när de lämnar sin bil hos oss! Vår skadeverkstad är placerad på Volkswagen Göteborg på Grafiska vägen men vi är en flermärkes skadeverkstad så du kommer att få arbeta med samtliga märken som vi inom Din Bil i Göteborg är återförsäljare av. Ta chansen att få arbeta med några av världens starkaste varumärken och utvecklas tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;
  • Fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet av arbete som skadereparatör/bilplåtslagare.
  • Då all reparationsinformation är datoriserad behöver du vara van vid att arbeta med datorn som ett av dina verktyg.
  • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.
  • B-körkort manuell växellåda.
Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du har lätt för att skapa goda relationer till människorna runt omkring dig. Som person är du nyfiken och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 28 augusti. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Lindblad på email: mats.lindblad@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwgoteborg.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH som finns representerade på 28 marknader i världen och har 33000 anställda. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2100 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.