Teamledare reservdelar

Teamledare reservdelar

Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att leda andra? Vill du arbeta med hållbara transportlösningar och framtidens mobilitet? Just nu söker vi Teamledare för reservdelar till vår anläggning i Hisings Backa.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Teamledare ansvarar du för att leda, planera och organisera det dagliga arbetet för reservdelsavdelningen. Du stöttar och coachar medarbetarna och tillsammans ser ni till att lagret är optimerat och säkerställer att rätt delar är hemma. Du vägleder kollegor och kunder i tekniska frågor. En mycket viktig del i arbetet är att alltid sätta kunden i fokus, ge ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemålen uppfylls.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en arbetsledande roll med goda resultat, gärna inom vår bransch. Du har en god teknisk förståelse och ser vikten av god service och bra kundbemötande i alla våra processer. Du behärskar svenska i både tal och skrift och har goda datakunskaper. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är lösningsorienterad och har alltid ambitionen att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Du tycker att utmaningar är positivt och det driver dig i ditt arbete. Du är bekväm med att ta egna initiativ och vill coacha medarbetare till ett framgångsrikt team. Du är en god organisatör som har lätt för att ta till dig processer och standards.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 4 september. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Arman Jakupovic på email: arman.jakupovic@dinbil.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (26 dagar kvar)