Reservdelspersonal

Reservdelspersonal

Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ett av världens starkaste varumärken? Vill du arbeta med hållbara transportlösningar och framtidens mobilitet? Just nu söker vi Reservdelspersonal till vår anläggning i Hisings Backa.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Huvuduppgifterna för tjänsten är att ta emot interna och externa beställningar av reservdelar samt beställa delar från vår generalagent och externa leverantörer. Du kommer i rollen också hantera däck i vårt däckslager, dels löpande men mer frekvent under vår däckskiftessäsong. I tjänsten ingår också att demonstrera och sälja tillbehör, däck, delar m.m. till våra kunder både via telefon samt vid personliga möten. Du säkerställer att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar, följer arbetsskydds- och miljölagar samt arbetar utefter företagets kvalitetspolicy och mål. Vårt mål är att våra kunder ska vara 100% nöjda med den service de får från oss, såväl interna som externa kunder.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från bilbranschen men det är inget krav. Du bör ha ett intresse för bilar, vara nyfiken på att lära samt ha viss teknisk förståelse för att kunna leverera rätt reservdelar till våra mekaniker, säljare samt hjälpa våra kunder. Vi värdesätter att du har säljinriktade egenskaper och tycker om att ge service till kunder. Har du erfarenhet från ett serviceyrke är det ett plus. Du bör behärska svenska i både tal och skrift. Krav är också att du har goda datakunskaper och innehar minst B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som förstår vikten av att uppträda serviceinriktat. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet, med ständigt fokus på hög kvalité.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 4 september. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Arman Jakupovic på email: arman.jakupovic@dinbil.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (21 dagar kvar)