Kundmottagare

Kundmottagare

Vi behöver stärka upp vårt verkstadsteam med ytterligare en engagerad och driven medarbetare. Arbetet innebär att ta emot våra verkstadskunder med fokus på kundservice i världsklass. Låter detta intressant, då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten

Som kundmottagare kommer du att ta emot våra verkstadskunder när de kommer till anläggningen för att lämna in sin bil på verkstaden. Du håller därefter kontakten med kunden för att informera om det som behöver åtgärdas på bilen och vid behov fungerar du som ett kundstöd samt erbjuder vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du arbetar för att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem och du arbetar också aktivt för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera vissa försäkringsfrågor.

Dina Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har följande;
  • Erfarenhet av service/kundbemötande
  • Goda datakunskaper
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift för att kunna kommunicera med våra kunder.
  • B- körkort är ett krav (Manuell växellåda)
Personliga egenskaper

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt och att du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Om du har ett intresse för bilar och teknik eller är allmänt nyfiken att lära dig tror vi att du har lättare att sätta dig in i verksamheten samt hjälpa våra kunder genom deras verkstadsbesök på ett bra sätt.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 19 augusti. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad verkstadschef Arman Jakupovic på email: arman.jakupovic@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.