Fordonstekniker

Fordonstekniker

Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ett av världens starkaste varumärken? Vill du arbeta med hållbara transportlösningar och framtidens mobilitet? Just nu söker vi Fordonstekniker till vår anläggning i Hisings Backa.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Fordonstekniker kommer du att utföra service och underhåll på bilar och även felsökning och reparationer. Du arbetar självständigt men samarbetar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska- och kvalitetsmål samt nå en fem-stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam teamanda och en väl fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en slutförd fordonsteknisk utbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst några års arbetserfarenhet som tekniker. Har du tidigare arbetat inom Volkswagen gruppens varumärken är det meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Du bör ha god system- och datorvana samt B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker då vi står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus. Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet. Du bör vara noggrann samt ha en flexibel förmåga att kunna anpassa dig till nya situationer.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 4 september. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Arman Jakupovic på email: arman.jakupovic@dinbil.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (17 dagar kvar)