Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som Key Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med en vagnpark på minst 10 bilar. I portföljen har du samtliga varumärken hos Din Bil Göteborg; Volkswagen, Audi, Seat/Cupra, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning samt genomför besök hos befintliga och potentiella företagskunder. I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka lönsamheten.

I arbetet som KAM ingår offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal.

Din roll kommer också innebära ett delansvar för samarbetet med våra fotbollsklubbar. Detta innebär att deltaga vid alla större nätverksträffar. Lagen vi jobbar tätt med är IFK Göteborg, Örgryte IS (Fotboll) och BK Häcken (Dam/Herr) och har minst 2-4 företagsträffar per säsong och lag.

Vi ser även att du tar med företagskunder till fotbollsklubbarnas hemmamatcher. Att marknadsföra och deltaga när Din Bil är matchvärdar 1 ggr per säsong/lag. Addera värde till klubbarnas sponsorer genom att erbjuda provkörningar/konferenslokal på Fleet Center eller hos kund.

Därtill deltaga och marknadsföra övriga event som Din Bil anordnar. Till exempel Audi Quattro Cup, Cupra Padel, VW Kungsbacka Padel, VW Masters, Stadsmissionens insamlingar.

Placeringsort för tjänsten är på Din Bil Fleet Center på Grafiska vägen och du rapporterar till Fleet Sales Manager.

Kvalifikationer
Du har minst fyra-fem års dokumenterad arbetserfarenhet av kvalificerad försäljning inom B2B, gärna i en bransch som motsvarar den omfattning som avtal inom motorbranschen genererar. Dessutom är du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område.

Ytterligare krav för tjänsten är att du har god förhandlingsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Då flera av våra kunder är internationella företag förutsätter vi att du inte enbart kan presentera och kommunicera information på svenska utan även på engelska, både i tal och i skrift. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Vi ser gärna att du har ett etablerat företagsnätverk i Göteborg.

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du äger tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett stundtals högt tempo med många projekt på gång samtidigt.

Tjänsten avser heltid och tillträde sker efter överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi på Din Bil Göteborg eftersträvar och arbetar för jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar med till en verksamhet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 5 juli 2022.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Annelie Sjölin via e-post: annelie.sjolin@dinbil.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (10 dagar kvar)