Säljare till Digital Brain Nordic AB, Göteborg

Säljare till Digital Brain Nordic AB, Göteborg

Account Manager

Göteborg

Digital Brain Nordic AB söker nu en Account Manager som vill vara med på vår spännande tillväxtresa på den svenska och nordiska marknaden. Vi är ett ungt bolag som lämnar start up fasen och går in i en planerad tillväxt. Det första steget i vår tillväxtresa är att ta in en hungrig och ambitiös säljare. Rollen har inte funnits sedan tidigare vilket gör att du kommer att vara med och utveckla och definiera rollen och som den första dedikerade säljaren kommer du ha möjlighet att växa och utvecklas med uppdraget.

"Vi är en liten organisation med stora tillväxtplaner, och det krävs därför att vi alla kavlar upp ärmarna och hjälpas åt för att komma framåt. Vi tror på att agera snabbt mot våra kunder och vi är inte rädda för att testa nya produkter och tjänster. Som ledare tror jag på att kommunikation är nyckeln i att vara snabbfotade och att man tillåter organisationen att göra misstag som vi snabbt kan lära ifrån"

- Martin Bergqvist, VD

Läs mer om vad Martin har att säga om företaget på www.brainnordic.com/sv/om-oss/

Om tjänsten

Som Account Manager kommer du få representera vårt företag med ambitionen att inta en ledande position på marknaden. Du får arbeta med våra produkter inom datadriven marknadsföring mot både den svenska och nordiska marknaden. Du kommer arbeta i en aktiv och marknadsinriktad kultur och bearbeta kunder och prospekts genom ett långsiktigt och kvalitativt arbetssätt. I rollen kommer du att sköta marknadsbearbetningen via telefon, kundmöten och digitala kontakter.

Din profil

Vad förväntar vi oss av dig? Vi vill jobba med människor som kan uppnå det exceptionella, är kreativa problemlösare och som vill vara med och se till att bolaget växer och fortsätter att vara framgångsrikt.

Vi ser även att du:
  • brinner för försäljning och vet vilka insatser och aktiviteter som ger resultat
  • har säljerfarenhet, stark säljtalang samt skapar och utvecklar goda affärsrelationer
  • tar egna initiativ till att föreslå kreativa affärsmöjligheter och lösningar för våra kunder
  • har ett intresse för att lära dig mer och nytt och utvecklas som säljare
  • är service-minded och kan sätta dig in i kundens utmaningar för att förstå hur vi kan skapa relevans i vårt erbjudande
  • drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens
  • har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • har intresse för- eller erfarenhet inom- datadriven marknadsföring
  • har intresse för- eller erfarenhet inom- försäljning av kundanalyser och marknadsanalyser
  • har god kompetens i engelska, både i tal och skrift. Andra nordiska språk är meriterande då vi har en nordisk expansion i vår roadmap
Vi erbjuder

Hos oss kommer du att jobba i City, men även digitalt med team i andra länder. Vi finns på de bästa adresserna - Kungsportsavenyn i Göteborg och Vasagatan i Stockholm. Vi bjuder på frukost varje morgon och tillgång till gym 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med trevliga kollegor. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss.

Kontakt

För eventuell ytterligare information vänligen kontakta Martin Bergqvist, CEO på 0767-712676. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Digital Brain Nordic härstammar ur svensk morgonpress och har alltid haft fokus på innovation, utveckling och smarta lösningar för digital marknadsföring. De senaste 10 åren har fokus legat på data och lösningar som förenklar användandet av data.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning, innesälj, innesäljare, telefonförsäljning, tjänsteförsäljning, digital kundbearbetning