Account Manager till Digital Brain Nordic AB, Göteborg

Account Manager till Digital Brain Nordic AB, Göteborg

Account Manager - marknadsföring och kundrelation till Göteborg

Digital Brain Nordic AB söker nu en Account Manager som vill vara med på vår spännande tillväxtresa på den svenska och nordiska marknaden. Vi är ett ungt bolag som lämnar start-up fasen och går in i en planerad tillväxt och ett av de första stegen i vår tillväxtresa är att ta in en kunnig och service-minded Account Manager på Customer Success sidan av vår säljorganisation. Du kommer att vara del i att utforma hur vi utvecklar vår organisation på nordisk nivå samt mycket viktig del av att göra företaget framgångsrikt. Du kommer ha möjlighet att växa och utvecklas med uppdraget.

"Vi är en liten organisation med stora tillväxtplaner, och det krävs därför att vi alla kavlar upp ärmarna och hjälpas åt för att komma framåt. Vi tror på att agera snabbt mot våra kunder och vi är inte rädda för att testa nya produkter och tjänster. Som ledare tror jag på att kommunikation är nyckeln i att vara snabbfotade och att man tillåter organisationen att göra misstag som vi snabbt kan lära ifrån"

- Martin Bergqvist, VD

Läs mer om företaget på https://brainnordic.com/about

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av säljorganisationen som är uppdelad i tre delar: Pre-sales, New-Sales och Post-Sales. Som Account Manager inom Pre-Sales och Post-Sales kommer du att representera företaget när en ny kund kommer in genom vår säljprocess eller marknadsföringsprocess. Du kommer vara med att hantera både kundresan och företagets marknadsföring. Du kommer att arbeta både med våra produkter och tjänster inom analys och marknadsföring på den svenska och nordiska marknaden.

Du kommer att vara del av både Pre-Sales och Post-Sales, vilket innebär både marknadsföring av våra egna produkter och tjänster i sociala media och andra kanaler så väl som att få igång nya kunder och mer försäljning gentemot de kunder vi skapar relationer med. Du kommer att tala direkt med kunderna för att få dem mer framgångsrika i sin kundförståelse och marknadsföring, så att de kan öka sin tillväxttakt genom data och smart marknadsföring. Den största delen av kommunikationen med kund kommer att ske på telefon eller genom Online-möten.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill jobba med människor som kan leverera det exceptionella, är kreativa problemlösare och som vill vara med på en tillväxtresa och vara delaktig i att se till att företaget fortsätter att lyckas.

Vi ser även att du:
  • är en passionerad marknadsförare som älskar att hjälpa kunder med sin marknadsföring
  • är digitalt erfaren och kan hjälpa kunder att förstå och använda våra digitala tjänster
  • är en kommunikativ person som har lätt för att tala med andra människor och skapa nya kontakter
  • har erfarenhet av en eller flera av följande kanaler: Facebook, LinkedIn, Google & programmatisk marknadsföring
  • har lätt för att skriva och producera content som ska användas Online
  • har lätt för att lära dig nya system och digitala tjänster
  • har en positiv attityd och ett genuint intresse för marknadsföring
  • är service-minded
Vi erbjuder

Hos oss kommer du att jobba i City. Vi finns på de bästa adresserna - Kungsportsavenyn i Göteborg och Vasagatan i Stockholm. Vi bjuder på frukost varje morgon och tillgång till gym 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med trevliga kollegor. Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och ser gärna att du växer i denna roll tillsammans med oss.

Ansökan och kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Bergqvist, VD, på 076-7712676.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så vill vi ha din intresseanmälan och ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Digital Brain Nordic härstammar ur svensk morgonpress och har alltid haft fokus på innovation, utveckling och smarta lösningar för digital marknadsföring. De senaste 10 åren har fokus legat på data och lösningar som förenklar användandet av data.