Rekryteringskonsult inom teknik

Rekryteringskonsult inom teknik

Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag under stadig tillväxt? Har du ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt och drivs av att äga dina processer från början till slut? Då kan vi vara rätt utmaning för dig.

Det går bra för oss på Dfind Science & Engineering och det finns en stor efterfrågan på våra tjänster. Därför vill vi förstärka vårt engagerade och kunniga team med en Rekryteringskonsult med inriktning teknik. Denna tjänst är belägen i centrala Göteborg där du arbetar på ett modernt kontor med god stämning och blir en del av ett högpresterande och hjärtligt team.

Som rekryteringskonsult på Dfind Science & Engineering får du arbeta i en professionell miljö med hög ambitionsnivå. Du får eget resultatansvar och har stora möjligheter att påverka din egen framgång. Tjänsten består av en mix av självständigt arbete samt teamarbete och du blir en del av en hjälpsam grupp som utvecklar varandra och har roligt ihop. Du kommer självständigt att ansvara för hela rekryteringsprocessen såsom:
  • Kundkvalificering, införsäljning och kundbearbetning
  • Behovsanalys och sammanställning av kravprofil
  • Annonsering och synlighet i social media
  • Search- och urvalsarbete
  • Intervjuer, personbedömning, tester och referenstagning
  • Uppföljning och utvärdering
  • Bidra konsultativt med frågor rörande organisation, kompetensfrågor, ledarskap mm.
Sista ansökningsdag:
2018-08-12, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att lösa kundens problem och brinner för att bygga långsiktiga relationer. Du är en person som hämtar energi från möten med andra människor. Ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt är naturligt för dig och du klarar av att driva dina egna processer från början till slut. Samtidigt är du en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete.

Du uppskattar en snabbrörlig företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. För att vara den självständiga rekryteringskonsulten som vi söker så har du minst tre års erfarenhet av att rekrytera.

Du har en vidareutbildning inom teknik eller personalvetenskap och har arbetat inom eller mot teknikbranschen under några år. Erfarenhet av försäljning samt från att driva projekt är meriterande. För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper kommer att spela stor roll när vi gör vårt urval.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringschef Johanna Engblom 072-532 84 41. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 12 augusti 2018.

Vi vill gärna hitta vår nya kollega snarast och du är därför välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 12 aug (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag inom teknik och naturvetenskap. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har alla en vidareutbildning inom naturvetenskap eller teknik, alternativt inom personalvetenskap kombinerat med flera års erfarenhet av rekrytering inom området. Detta i kombination med stor kunskap kring personalfrågor gör att vi förstår våra kunders behov av både flexibilitet och rätt kompetens.

Vi hjälper våra kunder och konsulter att utvecklas och att vara konkurrenskraftiga i en föränderlig omvärld. Att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag är ett stort förtroende som vi tar på allra största allvar.

På kontoret i Göteborg har Dfind Science & Engineering 22 medarbetare som arbetar dedikerat med rekrytering och konsultförsörjning inom teknik och naturvetenskap. Ute hos våra kunder finns 150 konsulter som varje dag hjälper Göteborgs teknikföretag att utvecklas. Vi är en del av det globala HR-tjänsteföretaget Randstad.