Supporttekniker till servicedesk

Supporttekniker till servicedesk

Till vår konsultverksamhet söker vi dig med erfarenhet av IT-support i företagsmiljö samt relevant utbildning. Du kommer att inleda din karriär hos oss med ett längre uppdrag hos en av våra kunder i centrala Göteborg, ett välkänt bolag som behöver förstärkning till sin servicedesk. Här blir man del av ett kompetent team som ger support till användarna främst över telefon/mail, men även på plats. Då man även löser mer komplexa ärenden i servicedesken så behöver man ha god tekniskt kompetens och felsökningsförmåga.

I rollen ingår support på Windows OS, Office/Outlook, skrivare, VPN, telefoni och mobila enheter, samt företagsspecifika applikationer. Man arbetar med att skapa och hantera konton i Active Directory och Exchange, och gör även viss databashantering.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-06-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
henrietta.bolander@dfind.se

Vi söker dig som har lika stort intresse för service som för teknik. Du sätter stolthet i att ha nöjda användare, hjälper gärna dina kollegor och har ett intresse för verksamheten. Du är prestigelös och hanterar alla ärenden, enkla som svåra, på samma engagerade sätt.

Kvalifikationer
 • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom IT.
 • Minst 6 månaders erfarenhet av användarsupport i en Microsoftbaserad företagsmiljö.
 • Goda kunskaper inom felsökning av stationära och bärbara datorer, skrivare, smartphones, Windows 7/8, Office/Outlook.
 • Kunskaper i Active Directory.
 • Grundläggande kompetens i Windows server såsom starta om tjänster för applikationer.
Rollen kräver att du är flytande i svenska språket samt har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Meriterande kvalifikationer
 • PowerShell
 • Exchange
 • Office 365
 • Erfarenhet av att ITIL ramverk.
 • Access och Filemaker
 • Körkort B
Tror du dig vara rätt person tjänsten? Skynda dig att skicka in ditt CV samt ett kort personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult