Onsite / servicedesk tekniker till varierat uppdrag

Onsite / servicedesk tekniker till varierat uppdrag

Ja, då är det dig jag är på jakt efter!

Här finns det utrymme för dig som vill utvecklas! Vår kund håller till i Mölndal och här får du en varierad vardag med ärenden som kommer in via telefon, ärendehanteringssystem och även personer som kommer till dig på plats. IT-desken består av 6 personer där alla gemensamt ser till att lösa användarnas problem. Ni hanterar samtal i från hela Norden och har 1200 användare på siten i Mölndal.

Tekniken är i Windowsmiljö och man hjälper till med mer eller mindre frågor som främst med klientfrågor i Office 365/Win 10, viss applikationssupport, kontobehörigheter i AD. Helpdesken ansvarar även för print/copy, Konferensrum/video/skype möten, VPN, Citrix och Remote control.

För att vara den vi söker behöver du ha ett stort IT-intresse och vara genuint intresserad av att hjälpa till. Dessutom behöver du uppfylla följande krav:
  • Utbildning inom IT, som lägst på gymnasienivå
  • Tala och skriva svenska & engelska
  • Goda kunskaper inom Office 365
  • Grundläggande kunskaper inom Active Directory
Ytterligare kunskaper är ett stort plus i kanten:
  • Powershell
  • Erfarenhet av ett supportyrke
Som person tror vi att du är i början på din IT-karriär och har ett stort driv och intresse för att utvecklas inom ditt tekniska kunnande. Du har lätt för att prata med människor och tycker att det är viktigt att leverera god service. Du trivs med att ha kollegor nära och vara en del i ett team där man hjälps åt.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, dagtid

Sista ansökningsdag: 2018-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du ha en varierad roll där du både möter användare över disk, via telefon och kommer ut till dem på plats? Älskar du teknik och problemlösning? Vill du bli en del av ett härligt nördigt IT-team där ni ofta slår huvudena ihop för att lösa lite svåra problem?