On-site/2nd line tekniker till uppdrag med stor variation!

On-site/2nd line tekniker till uppdrag med stor variation!

Trevliga kollegor, varierande arbetsuppgifter, eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter, låter det nästan för bra för att vara sant? Tänk att det är det inte!

Rollen är som On-site tekniker där du stöttar organisationen och dess användare ute på plats. Då arbetsuppgifterna är ständigt varierande är inte en dag den andra lik. Arbetet är i Göteborg. För den som vill finns även en god möjlighet till en hel del tjänsteresor. Du har eget ansvar och planerar i stor utsträckning dina dagar. Trots att du planerar en hel del själv och har eget ansvar har du ett tryggt team kring dig.

Jag söker efter dig med stort teknikintresse och goda kunskaper inom Microsoft produktstack (AD, Exchange, Office). Du bör även ha kunskap kring hårdvara, server och nätverk.

Kompetensen är självklart av stor vikt men allra viktigast är din personlighet och inställning. Du har ett stort servicetänk och en personlig mognad - du tar ansvar och har ett gott sinne för helhetstänk. I rollen bemöter du mycket människor och det är viktigt att du tycker att detta är givande och roligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning:
Heltid, start så snart som möjligt

Sista ansökningsdag:
2018-09-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vill du veta mer
om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till Henrietta Bolander på 072 451 87 97 eller på henrietta.bolander@dfind.se

Krav:
  • IT-relaterad utbildning
  • Erfarenhet (min 6 månader) av brett supportarbete inom IT
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Poweshell
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.