On site 2nd line support

On site 2nd line support

Till en av våra kunder söker vi just nu dig som har kunskap inom Microsofts tjänster och produkter. Active Directory och Exchange är också något du kommer jobba en del med. Du kommer agera 2nd line support samt även vara ute hos användarna och hjälpa dem på plats, On site. Du jobbar även en del med servrar, nätverk och switchar.

Rollen innefattar mycket eget ansvar och du planerar tillsammans med ditt team så att alla ärenden blir hanterade. Rollen innefattar även en del resande, detta är dock upp till dig om det är mycket eller lite.

Vad får du? Hos oss blir du en del av vårat konsultteam och i detta uppdraget får du jobba i en större organisation i Göteborg. Vår kund har ett stort fokus på sin arbetsmiljö och stämningen är öppen och välkomnande. Service är ett nyckelord och genomsyrar hela kulturen! Du får en varierad vardag där du hanterar både lättare och mer komplexa frågor.

Som konsult hos Dfind IT får du en dedikerad konsultchef, en fast månadslön och grymma förutsättningar för en omväxlande karriär inom IT tack vare vårt stora nätverk. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Omfattning:
Heltid, dagtid

Sista ansökningsdag:
2018-09-21 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se

Vem är du?

Du har stort intresse för både service och teknik. Du sätter stolthet i att ha nöjda användare, hjälper gärna dina kollegor och har ett intresse för verksamheten. Du är prestigelös och hanterar alla ärenden, enkla som svåra, på samma engagerade sätt.

Kvalifikationer
  • Minst 2 års erfarenhet av att jobba i support
  • IT-gymnasium eller har eftergymnasial utbildning inom IT
  • Mycket goda kunskaper inom felsökning av stationära och bärbara datorer
  • Erfarenhet av klientinstallationer
  • Goda kunskaper av Office 365
  • Rollen kräver att du talar och skriver flytande svenska
  • Körkort B
Meriterande
  • Powershell kunskaper
Organisations
-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du att service är viktigt och älskar att hjälpa till? Är IT det du tycker om att jobba med och har en bred teknisk profil? Låter det lockande med en On site & 2nd line roll med stor variation?