Junior projektkoordinator i Göteborg

Junior projektkoordinator i Göteborg

Dfind IT letar nu efter två projektkoordinatorer i början av sin karriär till en relationsskapande och administrativ koordinatorroll. Vår kund ska uppdatera sitt ledningssystem och behöver förstärkning från januari till september. Det är en spännande roll där kontaktytorna kommer att vara processägare och funktionsägare och man kommer att fungera som en moderator i interna diskussioner samtidigt som man ansvarar för att driva projektet framåt, att dokumentera samt att validera de nya processerna. I sista fasen av projektet kommer man även att utbilda användare av ledningssystemet.

Den här tjänsten ingår i vår konsultverksamhet.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning, det kan vara universitet, högskola eller yrkeshögskola. Du behöver inte ha läst färdigt din utbildning utan denna tjänst kan mycket väl passa dig som har läst ett år eller två och sedan tar ett studieuppehåll den kommande terminen.

Personlighet är avgörande i den här rollen, du behöver vara kommunikativ och relationsskapande. Du behöver även vara ambitiös och framåt, en person som driver projektet framåt och i mål. Du behöver även vara en organiserad person som arbetar strukturerat och tycker om att dokumentera.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IDfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.