IT-tekniker till varierande och spännande tjänst

IT-tekniker till varierande och spännande tjänst

Vi hjälper just nu vår kund med ett uppdrag som IT-tekniker. Kunden erbjuder just nu en tjänst som IT-konsult där du själv äger de ärenden du tar emot och arbetar för att leverera den bästa lösningen. Vår kund söker en IT-tekniker till deras kontor i Göteborg.

Vår kund erbjuder tjänster, produkter och lösningar inom IT- och dokumenthantering. Som IT-tekniker kommer du att ingå i ett team med andra konsulter och säljare. I din roll ingår även att du ska vägleda kunder gällande IT-frågor i syfte att hitta den bästa IT-lösningen för deras verksamhet.

I rollen som IT-tekniker kommer du till exempel att jobba med:
  • Installera programvaror, datorer, servrar, nätverk och annan IT utrustning
  • Felsökningar av hela IT miljön (nät, wifi, servrar, klienter, mm)
  • Övervakning av servrar, virusskydd, backup system & diskar.
Omfattning:
Ange heltid eller deltid

Sista ansökningsdag:
2018-06-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se.

För att vara den vi söker tror vi att du har följande:
  • Utbildning inom IT-administration, nätverksteknik eller likvärdig utbildning, alternativt har du en gedigen dokumenterad erfarenhet inom området
  • Kunskap inom Wi-Fi, både hur det fungerar men också installation/uppsättning
  • B-körkort
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Några års erfarenhet inom IT-området
Som person tror vi att du är ansvarstagande och ser en helhet i det du gör och hjälper till för att organisationen ska uppnå sina mål. Du agerar effektivt när förutsättningar förändras och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du att behöva lämna in ett utdrag från belastningsregistret då det krävs för tjänsten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!