IT-tekniker till digital workplace

IT-tekniker till digital workplace

Dfind IT söker för vår kunds räkning dig som vill jobba med applikationspaketering och SCCM. Du jobbar med GPO i stor utsträckning och behöver ha goda kunskaper inom AD.

Verksamheten är lokalt förankrad och styrs i Göteborg. Man har ett stort servicefokus och positiv atmosfär i hela organisationen.

Som person tror jag att du är nyfiken, positiv, tycker om att dela kunskap och gilla att vara där det händer saker. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av att jobba med SCCM, applikationspaketering, GPO
  • Goda kunskaper inom Office365
  • Kännedom av Citrix
  • Kunskaper inom Active Directory
  • Talar & skriver flytande Svenska
Omfattning:
Heltid, Dagtid

Sista ansökningsdag:
2018-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vill du veta mer kontakta Henrietta Bolander, henrietta.bolander@dfind.se

Organisations
-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en stjärna på SCCM, GPO och Active Directory? Vill du jobba i en positiv och härlig atmosfär med stort servicetänk? Då är detta för dig!