Application Manager

Application Manager

Dfind IT söker just nu en driven Application Manager för direktrekrytering hos kund!

Rollen

Som Application Manager kommer du att ha en nyckelroll i ett team om 5 där du från IT-sidan kommer att ansvara för iScala ERP- system för Europa koncernen som finns i 9 länder. Tjänsten är inom IT-avdelningen och du kommer att rapportera direkt till IT Director. Tillsammans med koncernens europeiska IT-chefer arbetar du med ERP-strategier, förvaltning och utveckling för att möta krav och behov från verksamhetschefer och processansvariga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att äga och förvalta samtliga iScala ERP installationer inom Europa. Du kommer leda ett team av 4 applikations specialister för att säkerhetsställa förvaltning och alla förändringsförfrågningar som kommer till systemet. Du kommer även att jobba mot projektledare som kommer leverera projekt in till ERP förvaltning.

Du har erfarenhet av detta sedan innan:
  • ERP system +10 år, iScala meriterande
  • Microsoft SQL - djup kunskap tex förstå multireplikering
  • Projektledning
  • Data backup, Disaster Recovery
Vem är du?

Denna roll ställer krav på att du tidigare har arbetat med ERP system och har mycket god förståelse för masterdata och hur ERP arkitektur kan vara uppbyggda beroende på hur processer inom ett företag ser ut. Vi ser gärna att du har arbetat i olika system och stora miljöer. Dessutom tror vi att du några års erfarenhet av Azure och Micorsoft Cloud Solutions.

Som person är du noggrann, du har förmåga att planera långsiktig och du ser hellre lösningar än problem. Du tycker även om att arbeta i team och kan självständigt driva din fråga framåt. Om du även har ett driv och vill göra karriär inom en organisation som värnar om sin personal - då är detta stället för dig

Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan kommas att fyllas före den sista ansökningsdagen.

Frågor:
Vänligen kontakta

Malin Magnusson
malin.magnusson@dfind.se.

Kund:
För kund i Mölnlycke

Läge:
Mölnlycke

Scope:
Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 8 aug (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.