Seniora redovisningsekonomer och redovisningsansvariga

Seniora redovisningsekonomer och redovisningsansvariga

Vill du utvecklas som ekonom i ett vibrerande konsultföretag med många spännande kunder och möjligheter? Vill du bygga upp ett starkt kontaktnätverk med karriären i fokus? Då är en roll som konsult på Dfind Finance helt perfekt för dig!

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt

För information:
Vänligen kontakta Petra Govik 0724-503918 eller petra.govik@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

För att kunna axla rollen som redovisningsekonom på ett bra sätt vill vi att du har en akademisk examen inom ekonomiområdet och minst fem års dokumenterad erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i ett större företag alternativt revisionsbyrå.

Du har god erfarenhet från bolag som hanterar större flöden och har arbetat i några av de större affärssystemen som SAP, Navision eller liknande. Mycket goda kunskaper i Excel samt engelska och svenska är ett krav.

Vanliga arbetsuppgifter hos våra kunder är upprättande av bokslut, löpande redovisning, avstämningar, analyser och hantering av skatter och avgifter mm. Har du goda kunskaper inom koncernredovisning, K3 och IFRS är detta starkt meriterande.

Som person är du noggrann, analytisk, affärsorienterad och ambitiös. Du har hög personlig integritet, och är samtidigt duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer. Du har en nyfikenhet och tilltalas av konsultrollens möjligheter med att arbeta i olika bolag och miljöer.

Vår ambition är att anställa marknadens bästa konsulter. Vill du bli en av oss så är du varmt välkommen med din fullständiga ansökan med och personligt brev via www.dfindfinance.se. Vi vill också gärna träffa dig som har eget bolag och vill ta interimsuppdrag via oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 21 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.