Junior Controller till konsultuppdrag i Kungälv

Junior Controller till konsultuppdrag i Kungälv

Är du i början av din karriär som Controller och söker nya utmaningar? Då kan vi på Dfind Finance erbjuda ett spännande uppdrag hos vår kund i Kungälv.

Som Junior Finance Controller blir ditt huvudfokus att stödja din avdelning med en bred roll av uppgifter. Dina arbetsuppgifter blir att utföra finansiella analyser och rapporter, förbereda avtal samt att vara behjälplig vid månads- och årsbokslut. Du kommer även att vara inblandad i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, registrera och godkänna betalningar, utföra statistiska analyser, samt struktur- och förbättringsarbete av interna processer.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Tillträde omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Petra Govik, telefon: 0724-503918

Kvalifikationer:

För att kunna axla detta uppdrag på ett bra sätt krävs att du är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du har två till tre års erfarenhet av på en större ekonomiavdelning och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper.

Uppdraget kräver hög IT-mognad och avancerade kunskaper i Excel. Meriterande är om du har arbetat i systemet BWO (Projektmodulen i Agresso)

Som person är du förändringsbenägen och driven. Du är strategiskt lagd med god förståelse för siffror. Du är van vid att ta egna initiativ och tycker om att få vara med att bidra.

För att vara aktuell för uppdraget krävs att du är tillgänglig omgående, och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt via www.dfindfinance.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.