Ekonomer till uppdrag inom fordonsindustrin

Ekonomer till uppdrag inom fordonsindustrin

Söker du omväxling i din karriär? Lockas du av stora bolag och möjligheten att få bred erfarenhet från internationella miljöer? Då kan vi på Dfind Finance erbjuda uppdrag inom redovisning och controlling i fordonsindustrin och möjlighet till tillsvidareanställning som konsult. Vi ser ett behov av systemkunniga konsulter hos våra kunder i olika bolag, idag och framåt.

Vi tänker oss att du idag har ett uppdrag som lider mot sitt slut eller att du redan avslutat ditt senaste arbete och därmed är tillgänglig för nya möjligheter. De vi söker efter har erfarenhet av redovisning i form av löpande bokföring, månads- och årsbokslutsarbete från större bolag, eller controlling med ansvar för budget, utfall, analys, uppföljning och rapporteringsarbete. Du behöver ha en ekonomiutbildning i botten, samt erfarenhet från stora ekonomisystem, och du kommunicerar fritt på engelska.

Tveka inte att höra av dig om frågor, eller ansök redan idag!

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Maria Hellström, telefon 0733-77 83 03 Andreas Berglund, telefon 0730-69 77 11

Kvalifikationer:

Du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vidare har du arbetslivserfarenhet inom ditt område, redovisning och eller controlling. Du är en van användare av Excel och har du dessutom erfarenhet av SAP är detta starkt meriterande. Du kommunicerar obehindrat på engelska, både i tal och skrift. I övrigt har du lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 1 nov (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.