Controller med erfarenhet till Dfind Finance

Controller med erfarenhet till Dfind Finance

Går du i tankar om att byta jobb inför hösten? Du kanske eftersöker mer omväxling i ditt arbetsliv? Då är du kanske intresserad av att bli konsult i vårt stora nätverk. Dfind Finance ser en fortsatt efterfrågan av vassa controllers till konsultuppdrag. Det du behöver är en gedigen ekonomibakgrund, ett analytiskt sinne och en positiv inställning. Då kan det vara just dig vi söker. Dfind Finance verkar inom en mängd olika branscher, och vi ser en särskilt stor efterfrågan på controllers med erfarenhet från internationella bolag. I rollen som controller arbetar du bland annat med budget och prognos, analys och uppföljningar samt kan komma att medverka vid bokslut och rapportering.

Du har kanske en önskan om att samarbeta med oss via ditt eget bolag och få ta del av vårt gedigna nätverk? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Göteborg

Omfattning:
heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under maj och framåt.

För information:
Maria Hellström 0733-778303 eller maria.hellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av en likvärdig roll.

Du känner dig bekväm i att arbeta med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har goda erfarenheter av större ekonomisystem och är en avancerad Excelanvändare.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.