Co-Pilot/Executive Assistant till Devies

Co-Pilot/Executive Assistant till Devies

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.

Är du trygg i dig själv, rör dig vant bland management på högre nivå och är dessutom den där personen som lätt tar ansvar och ägandeskap för kontoret och den miljö du verkar i? Då kan vi på The Pace ha det rätta uppdraget för dig! Vår kund Devies befinner sig i en expansiv fas och ledningen behöver nu en driven och initiativtagande Co-pilot.

Går du igång på människor och affärer, har service i blodet, gillar att äga och förbättra saker och är ett proffs på ordning och reda utan att vara regelstyrd - då ska du söka rollen som Co-Pilot/ Executive Assistent till Devies!

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals och för rätt person kan det finns möjlighet till anställning på sikt. Tjänsten är på heltid och rollen är placerad i Göteborg.

Om Devies
1. Vad innebär det att jobba på Devies?

2. Hur jobbar vi på Devies?

3. Vad jobbar vi med på Devies?

För hos oss är det nämligen de tre frågorna de allra viktigaste, så därför har vi unika svar för varenda person som jobbar här. Det är just det som gör oss lyckliga. Vi tror inte på att arbetslivet kommer att se ut som det gör nu om 25 år. Det har länge pratats om att vi ska jobba längre och högre upp i åldrarna. Att jobb är förenat med saker som är jobbigt. Det vill vi på devies ändra på.

I Devies utmanar vi varandra i lycka. Varje individ är olik den andra och vi behöver varandra för att lyckas. Grunden till vår vision är att vi tillsammans insåg att det traditionella konsultbolaget inte har anammat de värderingar som vi vill stå för. För hos oss handlar det mer om dig som individ och hur du ska lyckas - inte om tidrapportering, att livet kommer emellan jobbet eller att det inte bara ska finnas ett sätt att göra karriär på. Hos oss handlar det främst om att lycka och framgång inte är samma sak för varje enskild person.

Hur ser en vanlig dag ut?
I rollen som Co-Pilot/Executive Assistant är ingen dag den andra lik, det är därför viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och trivs med att ta saker på uppstunds. Du kommer arbeta nära CEO och CTO och bidra med din kompetens i stort som smått. Ditt mål är att få allt att flyta så smidigt som möjligt. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Planering och arrangemang inför möten och presentationer
  • Dokumentering och uppföljning av ovan
  • Kalenderhantering för CEO och CTO*
  • Underlätta managements dagliga arbete med både administrativa och praktiska uppgifter
  • Agera projektstöd/projektledare av både mindre och större karaktär
  • Boka resor, hotell och andra evenemang
  • Skapa organisera, sammanställa för att effektivisera och underlätta för managament
  • Diverse uppgifter inom reskontra
  • Inköp till kontoret
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen tror vi att du arbetat i en likande roll tidigare. Du är en skicklig kommunikatör både på svenska och engelska och har mycket goda kunskaper i G-suite. Naturligtvis är du nyfiken på den senaste tekniken. Det viktigaste av allt är att du förstår det här med service, du är förmodligen ett riktigt proffs när det kommer till just den biten och har lovordad erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare.

Som person har du ett starkt engagemang och driv för att få saker gjorda och gör det med ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt sinne. Du har förmågan att prioritera, planera och möjliggöra både ditt eget och andras arbete. Du är prestigelös, tydlig och sympatisk. Du besitter förmågan att snabbt skapa dig en överblick. Vidare gillar du att ta ägarskap och du ser möjligheten i att själv kunna ge och ta feedback, föreslå initiativ eller förbättringar.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Kontorschef, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.